Hud- og kroppspleie

Vi samarbeider med Camilla Martinsen som er utdannet Hud- og kroppsterapeut ved Stovner videregående skole. Hun vil komme med gode råd, tips, og artikler og svare på spørsmål om hvordan kosthold påvirker huden vår. Vi i slank.no er opptatt av velvære og det å føle seg bra, og vil gi flest mulig muligheten til å tilegne seg nok kunnskap til å ta vare på hud, hår og kropp.

Huden vår påvirkes i stor grad av livsstil og kosthold!

Det å ha et sunt og variert kosthold er viktig for en frisk hud. Hvis kroppen din ikke har det bra vises dette helt klart på huden.

Det finnes en rekke næringsstoffer i maten vi spiser – noen viktigere for huden enn andre. Livsstilen vår påvirker også helt klart huden vår. Et kosthold som er rikt på mat som inneholder C-vitaminer, linolsyre (fettsyre) og lavere inntak av karbohydrater og fett kan redusere hudens aldringstegn – rynker og tynn, skjør og tørr hud.

Mange av oss smører oss inn med dyre kremer og bruker store pengesummer på skjønnhetsprodukter, men har du noen gang tenkt over at det kan være vel så bra, om ikke bedre, å spise seg til sunnere hud, hår og negler?