Cecilie Testman

Cecilie TestmanCecilie Testman driver Gode Livsvaner hvor hun benytter kognitiv terapi og mindfulness som verktøy for innsikt og endring. Cecilie har siden 2003 arbeidet med endringsprosesser hos privatpersoner og i grupper.

Cecilie er sertifisert Voicing terapeut, NLP Master coach, og Senior Mindfulness Trainer i The Potential Project. Hun har en bredspektret bakgrunn fra ulike bevisstgjørings retninger som Qi-gong, Theta healing, Vortex Alignment, Healing With Wholefoods, Embodiment, Pusteterapi, Pulsation, Aktive meditasjoner, Tantra, Yoga, Vipassana stille retreater med mer.

Cecilie har flere års erfaring fra Livsstilsprogrammet av Judith Bech, et mentalt slankeprogram basert på kognitiv terapi som ved forsking ved NTNU viste varig endring i vektreduksjon etter to år. Det nåværende kurset er en utvidelse basert på hennes erfaringer fra mange års vellykket slankeveiledning og hennes erfaring fra stressmestring og mindfulness.

Det er Cecilies innsikt i mennesket som gjør at hennes undervisning i tillegg til å være basert på kunnskap, er ekte lære som bare kommer igjennom å lært av sine egne erfaringer underveis.