Bikinikroppen 2015

Hvorfor lar vi oss styre av andres meninger? Det er på tide å sette foten ned og innse at vi alle er verdt like mye. Akseptere at vi er forskjellige og nyte livet!

Postet i Motivasjon / Trening / Kosthold

– Jeg har like stor rett til å gå i bikini som alle andre!

Dette sier vår sammarbeidspartner Helene Drage fra MyLifestyle til Kamille. Hun er lei av kroppsfokuset som gjør at man ikke aksepterer seg selv for den man er. – Det er uten tvil viktig å ha en god helse, det er viktig å holde seg i bevegelse og ha et sunt og variert kosthold. En god helse kommer imidlertid i uendelig mange størrelser og fasonger, sier hun.

Hun nekter å la andres meninger ødelegge sommeren og ønsker å nyte sommeren uten å bry seg. Hun vil ha det gøy, bade og le med vennene sine i sommer, og om noen skulle tenke noe negativt om kroppen hennes så er det faktisk deres problem.

Vi i Slank.no er helt enige. Vi bruker alle alt for mye tid på å bekymre oss over kropp, utseende og hva andre måtte tenke om oss. Og resultatet blir at vi rett og slett glemmer å nyte sommeren!

Undertegnede har selv klart å gå ned nesten 70 kilo og begynner så smått å elske kroppen sin og alle sine wobbly bits. I sommer ønsker også jeg å glede meg over sommeren, bade og kose meg. Glemme andres meninger og nyte livet! Jeg deler helt klart Helenes budskap.

GOD NOK – SOM DU ER!

I morgen tidlig kan du se Helene snakke om bikinikroppen på God Morgen Norge på TV2. Vi skal helt klart få med oss dette!

© Foto: Mats Sommer

Du kan lese hele saken med Helene Drage i Kamille