Eggestand med grønnsaker

Sunn og god lunsj som egner seg veldig godt i matboksen. Du kan også gjerne spise den til frokost hvis du ønsker. Varier grønnsakene i retten og den fremstår som helt ny.

Dette trenger du:

  • 2 stk egg
  • 2 tsk bakepulver
  • 100 g paprika, rød
  • 50 g løk, rå
  • 50 g grønn asparges
  • gressløk
  • 50 g cherrytomat, rå
  • salt & pepper
  • 100 g poteter
  • 5 g smør

Slik gjør du:

Rens og del opp grønnsakene i passe store biter. Legg de i en ildfast form som du smører med smør. Pisk eggene sammen med salt, pepper, gressløk og bakepulver. Hell eggeblandingen over grønnsakene i den ildfaste formen. Stekes i stekeovnen på 180 grader i omtrent 30 minutter.

Retten kan lages ferdig i forkant av måltidet.