Frokost lasagne

Lavkarbo og glutenfri! Dette er en enkel og superdeilig rett. Den egner seg ypperlig i helgene når man har hele familien samlet til frokost. Denne kan lages som lavkarbo med kremostpannekaker eller du kan bruke ferske tortilla lefser for å gjøre det enklere. Helt opp til deg :) Fyllet kan du variere etter hva du liker, eller forandring fryder.

Dette trenger du:

  • 10 egg til eggerøre
  • 2 store kopper revet cheddarost
  • Pølser, bacon eller kokt skinke - velg det du har mest lyst på
  • Kremostpannekaker eller Tortilla lefser
  • Paprika
  • Vårløk
Postet i Sunn frokost

Dekk bunnen av en avlang ildfast form med 4 av pannekakene (eller tortilla), det er greit om de overlapper hverandre. Dekk pannekakene med et lag med eggerøre, bruk ca. halvparten. Strø over 1/3 av osten. Dekk med 4 nye pannekaker. Legg på ønsket kjøtt, paprika og vårløk. Selv foretrekker jeg skinke eller bacon. Strø på 1/3 av osten. Dekk så med 4 nye pannekaker. Dekk med eggerøre og drøss på resten av osten. Stek i ovnen i ca. 8-10 min på 200 grader. Ferdig når osten er smeltet. Del opp i firkanter og server.

Tips! Prøv deg gjerne frem med sopp, løk, spinat, urter og andre ting du liker.

Her er oppskriften på kremostpannekakene hvis du vil bruke det. Absolutt best!

Kremostpannekaker
0,5 dl Philadelphia kremost
2 egg

Rør alt sammen til en jevn røre. La svelle i 2 minutter. Dette skal holde til 4 pannekaker. Du trenger trippel porsjon for å lage frokost lasagnen. Altså 12 pannekaker.