Fylte Paprika

Enkel, rask, sunn og ikke minst velsmakende middag. Dette måltidet er kjapt å lage og er ideelt på en hverdag. Og for de som hele tiden er på jakt etter lettere mat, er denne retten super.

Dette trenger du til 4 personer:

  • 8 paprika
  • 2 pk kyllingkjøttdeig a 400 g
  • 1 boks mais
  • 1 boks sjampinjong
  • 1 løk
  • 1 boks ekstra lett rømme
  • Noen Tortilla chips cheese - dette er valgfritt!
  • Tacokrydder - gjerne hjemmelagd, eller 2 stk poser

Slik gjør du:

Sett ovnen på 225 grader. Stek kjøttdeigen og tilsett tacokrydder. Hakk løken. Skjær toppen av paprikaene, bruk en spiseskje og ta ut innmaten. Sett de uthulede paprikaene i en ildfast form, eller på et stekebrett dekket med bakepapir. Bland løk, mais, og sjampinjonger i kjøttdeigen og fyll dette oppi paprikaene. Topp dem med ost og sett dem inn i ovnen. Stekes i ca 15-20 minutter, til paprikaene er myke og osten gyllen. Serveres med issalat, noen Tortilla chips cheese og toppes med litt rømme.

Nytes med isvann, gode venner og familien.