Hjelp uansett hvor du bor!

Eurodiet-metoden er en svært effektiv og godt dokumentert metode for å oppnå varig vektreduksjon. Metoden er utviklet av leger for personer med helseskadelig overvekt, og benyttes av klinikker i over 20 land i Europa.

Vår vurdering av Klinikk Fedon:

Fedon sin diet heter eurodiet-metoden. Den skal være svært effektiv og godt dokumentert med varig vektreduksjon. Metoden er utviklet av leger og er beregnet på personer med helseskadelig overvekt. Du går raskt ned i vekt og får samtidig et nytt varig kosthold. Metoden er basert på erstatningsmåltider og strekker seg over fire faser. Behandlingen tilpasses individuelt til den enkelte pasient.

Du vil merke betydelig fremgang allerede etter de første ukene. Dette motiverer deg, samtidig som du bryter med dine gamle kostvaner for gradvis å innføre nye.

Behandlingen tilpasses individuelt til den enkelte pasient basert på helsesjekk med legeerklæring, og følges nøye opp av en sertifisert Eurodiet-behandler via Lync, eller personlig.

Eurodietten er et vektreduksjonsmetode under medisinsk veiledning.

I Norge har Eurodiet samarbeid med Dr. Lindbergs Klinikk i Oslo, Bergen, Arendal og Stavanger. Dr. Lindbergs Klinikk er spesialklinikk for behandling av kostholdsrelaterte livsstils sykdommer og helseskadelig overvekt. I tillegg forskrives Eurodietten av en rekke leger over det ganske land. Eurodietten har også utviklet egne vektreduksjonskurs som drives av sertifiserte Eurodiet rådgivere.

Fedon