Den sunne veien til en lettere kropp

Den sunne veien til en lettere kropp. I Libra telles ikke kalorier!

Vår vurdering av Libra:

Er du ikke så glad i badevekta og ikke opptatt av veiing, da er Libra bra for deg. Her er ikke veiingen obligatorisk og du velger selv om du vil sende det inn. Du får personlig oppfølging hver uke, kursbok og matlister. Litt klønete på rapportering, da dette må gjøres via e-post og ikke via nettsiden. Det er ikke forum slik at du treffer likesinnede og man kan ikke rådføre seg med eksperter annet enn kursleder.

Konseptet til Libra er basert på et næringsriktig kosthold hele familien kan leve godt med. Du skal spise ofte, godt og variert. De vektlegger at du spiser små, næringsriktige måltider bestående av helt vanlig mat, fem ganger om dagen! Hyppigheten av måltidene hjelper deg med å holde blodsukkeret stabilt. Et stabilt blodsukker er en viktig faktor for å lykkes! I Libra telles ikke kalorier, man bevisstgjør deltakerne på matmengder og innhold av næringsstoffer.

På kursene fokuseres det på bevisstgjøring av uvaner og innarbeiding av nye gode vaner som er til å leve med. Deltakerne motiveres til å forandre livsstil. Viktige temaer som f.eks. spisetrang, forandringsprosesser, mat og følelser, risikosituasjoner blir tatt opp.

Libra