Spørsmål og svar

Hilde svarer på spørsmål om livsstilsendring, motivasjon og inspirasjon!

Hilde

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har vært overvektig stort sett hele mitt voksne liv. Jeg har prøvd utallige kurer, kurs, pulver og trening, men fikk det liksom aldri helt til. Joda, jeg gikk ned i vekt, men kiloene kom alltid tilbake og gjerne enda flere enn jeg startet med. Så hva gjorde jeg galt? I mars 2013 bestemte jeg meg for at nå var det nok. Jeg valgte å ta en annen vei i livet. La om kostholdet totalt, trener noen dager i uka og er ellers aktiv, og jobber med hodet og selvbildet mitt hver eneste dag. Og der fant jeg nøkkelen. Nå har jeg gått ned nesten 70 kilo og har klart å holde meg nede. Jeg har skjønt hva som skal til. Lurer du på noe i forhold til det å legge om livsstilen, trenger du noen tips og råd, så spør meg gjerne. Send meg en e-post på: post@slank.no

Mvh, Hilde

 

  • Jeg vil så gjerne lykkes med slankingen. Hva gjør jeg?21.05.2015
    Vi leter vel alle etter måter å lykkes med det vi setter oss fore. Og det er veldig mange som leter etter en måte å lykkes med varig vektnedgang. Jeg var en av disse. Jeg var desperat etter å finne en måte å gå ned i vekt, mye ned i vekt, opparbeide meg en ny livsstil og holde meg der.
    Postet i Motivasjon
  • Jeg klarer ikke å motivere meg. Hva skal jeg gjøre?07.05.2015
    Jeg skal være den første til å innrømme at motivasjonen ikke er på topp hele tiden, men jeg klarer alltid å finne den tilbake. Mange spør meg om og om igjen om tips på akkurat dette, så her kommer det ti tips som kan hjelpe deg.