Beastmode

Beastmode200x279I samarbeid med MyLifestyle kan vi nå tilby deg Beastmode programmet.
Et komplett 4 ukers standardprogram for deg som ønsker en skikkelig kickstart!

DU FÅR
4 ukers treningsprogram
4 ukers kostholdsprogram
Utfyllende instrukser
Veiledning for tilrettelegging av både trening og kosthold
Reversering av treningsplan etter fullførte 4 uker
Tilgang til unikt medlemsforum med supportgruppe

 

 

OM PROGRAMMET
Det er lagt opp til 6 treningsdager pr uke på Beastmode, men med enkle grep kan du selv velge hvor mange dager du vil trene. Treningsøktene er raske og intensive, og kan fint slås sammen de dagene du har dårlig tid. Med enkle og smakfulle retter vil du få nok energi til å komme deg gjennom dagen. Om du er blitt lei en matrett får du også veiledning til hvordan du kan endre på kostholdet underveis så du kan gjøre dette til DIN kickstart.

Du blir heller ikke etterlatt helt på egen hånd etter 4 uker. Det følger også med et enkelt treningsprogram og veiledning for hvordan du skal gå frem etter at du har gjennomført. På den måten sikrer vi deg varige resultater. For ekstra motivasjon vil du også få tilgang til vårt medlemsforum under hele programmet hvor vi er tilgjengelige for support.

Programmet egner seg ikke for nybegynnere, men er utelukkende for deg som vil i bedre form raskt, eller ønsker en rå kickstart på gode vaner. Dette er et ekstremprogram som det ikke anbefales at man følger over lengre tid. Det anbefales derfor at du har et program å følge etter du har gjennomført.

Pris kr 899,- for 1 måned

BEASTMODE – Slipp løs udyret i deg! – Kjøp nå!

helene2